A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Зі святом 1 вересня та Днем знань!

Дата: 01.09.2022 09:22
Кількість переглядів: 40

Шановні освітяни, дорогі учні та батьки!


Колектив відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради вітає вас з початком нового 2022/2023 навчального року та Днем знань.
Традиційно 1 вересня школярі та вчителі прямують до закладів освіти, щоб розпочати новий навчальний рік. На жаль, в 2022 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Через повномасштабне вторгнення росії в Україну цього року не всі зможуть піти на навчання та сісти за парти 1 вересня. Проте, не зважаючи на формат навчання та обставини, у яких будуть навчатися діти, сьогодні важливий день для кожного учня та вчителя.  Хтось вперше почує шкільний дзвінок, хтось стане випускником своєї школи, а на когось чекають нові відкриття у старшому класі. Цього року свято вийде зовсім не таким, як роки до того. Святковість дня перекреслила війна. Але попри все ми все одно маємо продовжувати жити та відчувати позитивні емоції. Нехай цей рік почнеться вдало і проходить успішно, нехай кожен день знаменується може і маленькою, але Перемогою, нехай отримані знання та навички відкривають нові двері до мрій, інтересів та рекордів.
Віримо, що вже скоро ми будемо навчатися у країні, де панує мир! Бережіть себе. Слава Україні і нашим Героям-захисникам!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора