A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Свято величі сили духу, мужності і патріотизму

Дата: 09.09.2022 11:44
Кількість переглядів: 163

День фізичної культури і спорту – державне свято в Україні. Відзначається щорічно у другу суботу вересня – у 2022 році 10 вересня.
У цей день вітають спортсменів, тренерів фізкультурників, відзначають  їх внесок у популяризацію здорового способу життя та формування позитивного іміджу країни на міжнародному рівні.
День фізичної культури і спорту в Україні святкують на державному рівні з 1994 року. Свято було встановлено «…на підтримку ініціативи фізкультурних і спортивних організацій та об’єднань громадян…» згідно з Указом Президента України «Про День фізичної культури і спорту» від 29.06.1994 № 340/90.
Щиро вітаємо спортсменів, тренерів, усіх фахівців галузі фізичної культури і спорту, всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху та здорового способу життя. Бажаємо усім міцного здоров’я, великої вдачі, наполегливості, наснаги, та перемог в усіх справах! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, а також сприяє популяризації та розвитку сфери фізичної культури і спорту, наслідує кращі традиції видатних атлетів заради щасливого майбутнього.
Зичимо високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашої держави. Нехай приклад наших чемпіонів буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту у повсякденному житті українців та взірцем для підростаючого покоління нашої держави.
Бажаємо усім міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!


З професійним святом Вас! Слава Україні!
 


« повернутися

Вхід для адміністратора