A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Всеукраїнський суспільно-політичний форум-інтенсив - Молодь Важлива

Дата: 12.09.2022 15:42
Кількість переглядів: 37

10 вересня 2022 року у м. Львів  відбувся всеукраїнський суспільно-політичний форум-інтенсив - Молодь Важлива, спрямований на відточення лідерських якостей керування, активної громадянської позиції молоді, формування якісно нового розуміння громадської діяльності, надання молоді відповідної підготовки для подальшої побудови громадської та політичної кар’єри, формування навичок та вмінь взаємодії.
Місія форуму – об’єднання молоді та сприяння розвитку молодіжного громадсько-політичного лідерства через реалізацію соціально-значущих проблем суспільства. Організаторами виступили ГО «Молодь Важлива», БО «Фонд Родини Квятковських». 
Учасником форуму мала нагоду стати Ілліна Карпюк - мешканка нашої громади.
Форум зібрав насправді талановитих людей, лідерів молодіжних партійних крил та потужних громадських організацій, які люблять свою країну не на словах, а кожного дня доводять це своїми справами.
Хай не зважаючи на важкий для України час наша молодь буде не лише незламною та сильною, але й патріотичною та перспективною в напрямку остаточної Перемоги, Відновлення та Розбудови нашої Неньки!
Разом до Перемоги! З Україною в серці!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора