A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

АКЦІЯ «День для Збройних Сил України»

Дата: 14.10.2022 11:55
Кількість переглядів: 48

Починаючи з 2014 року 14 жовтня в Україні відзначається День захисника і захисниці України, який нероздільно пов’язаний із розвитком українського війська та його військових традицій. 

У цей день українці поціновують воїнів, які в різні часи обороняли нашу незалежність і територіальну цілісність, усіх захисників України. А також бійців, які у лавах Збройних Сил, Національної гвардії, правоохоронних органів і добровольчих формувань, щодня зі зброєю в руках боронять нашу країну та ризикують своїм здоров’ям та життям, щоб зупинити агресію російської федерації та відстояти незалежність України.

В рамках відзначення Дня захисників і захисниць України заклади освіти Ізяславської міської ради взяли участь в акції «День для Збройних Сил України».

Усі учасники акції мали змогу написати воїнам листа, намалювати малюнок з побажаннями для воїнів, виготовити обереги, окопні свічки тощо.

Крім цього, до акції долучилися працівники закладів освіти та батьки учнів. За їх допомогою було зібрано подарунки для захисників України: продукти харчування, засоби особистої гігієни, теплі речі та солодощі.

Усе передано захисникам, що боронять незалежність України.

Дякуємо щиро усім, хто долучився до акції і не залишився байдужим !!!

З Днем захисників і захисниць України! Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці! З Днем Українського козацтва! Слава усім нашим героям! Слава усім, хто воює, працює й допомагає!

Разом до Перемоги!

ФОТО

 

« повернутися

Вхід для адміністратора