A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

ПРИЄМНИЙ РЕЗУЛЬТАТ СПІВПРАЦІ

Дата: 14.02.2023 16:43
Кількість переглядів: 26

Колектив Михнівського ліцею хоче поділитися гарною новиною! 
Але розпочнемо з подій 2020 року, коли була організована SCHO/ЩО? Конференцію Партнерами Microsoft, про програмні рішення від Microsoft Dynamics for Business для ведення бізнесу в Україні.
Проведена конференція вирішила започаткувати освітній проєкт.  
Мета проєкту – надати підтримку певному освітньому закладу, а саме загальноосвітній школі, в налаштуванні та покращенні процесу дистанційного навчання. 
Допомогти і вчителю, і учню насолоджуватись навчанням, використовуючи доступні, зрозумілі та ефективні методи автоматизації та систематизацїї навчального матеріалу. 
Саме тоді  колектив школи і вирішив взяти участь у всеукраїнському конкурсі, який було оголошено. 
30 листопада 2020 року оголошено Михнівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів переможцем у всеукраїнському проєкті «ЩО? Освіта!».
Так розпочалася співпраця.
 Працівники компаній партнерів організовували і проводили зустрічі, безкоштовні консультації, навчання педагогів для роботи в онлайн-середовищі.У співпраці (Юрій Набоченко, який завжди був з нами на зв’язку) створили простір для навчання, тестували нові можливості цього середовища, отримували необхідну допомогу.   .
Як результат співпраці - стала організація дистанційного навчання на платформі Microsoft Teams всієї школи. Цю платформу вчителі стали використовувати і при очному навчанні. 
Нещодавно ліцей отримав звістку від компанії XPAND Ukraine. У лютому 2023 року, в якості благодійної допомоги, Михнівський ліцей отримав 5 ноутбуків з ліцензійним програмним забезпеченням Windows 10 Pro від компанії XPAND Ukraine.
Колектив ліцею висловлює подяку організаторам проєкту, які є активними, які прагнуть змін і готові розвиватися і розвивати заклади освіти, аби кожна дитина в Україні отримувала якісну освіту. Разом до Перемоги. 


« повернутися

Вхід для адміністратора