A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Завершився ІІ етап всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

Дата: 07.03.2023 16:37
Кількість переглядів: 29

04 березня на базі Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту та Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, який  є найбільшим інтелектуальним змаганням року. Захід передбачає популяризацію наукової освіти, формування академічної культури обдарованої учнівської молоді, залучення її до досліджень та є важливою сходинкою успішної самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві.

Конкурс у поточному році проходив у дистанційному форматі у 13 наукових відділеннях (технічних наук; мовознавства; філософії та суспільствознавства; фізики і астрономії; літературознавства; фольклористики та мистецтвознавства; історії; наук про Землю; математики; економіки; інформаційних технологій; хімії та біології; екології та аграрних наук). Школярам Ізяславщини цьогоріч також вдалося взяти участь у змаганнях, представивши свої дослідницькі проєкти. Вони гідно захищали свої доробки та показали досить високий рівень захисту науково-дослідницьких робіт.

Так, напружена робота й хвилювання школярів та їхніх учителів залишилися позаду, проте горизонти науково-дослідницької діяльності тільки почали відкриватися перед юними дослідниками.

А тепер ділимося переліком переможців конкурсу з Ізяславщини, яким вдалось вибороти  у висококонкурентній боротьбі призові місця:

ІІ місце - Загоруй І., здобувач освіти Ізяславського ліцею № 2 імені О.Кушнірука, секція математика (керівник Ряба Л.Д.);

ІІІ місце - Гончарук А., здобувач освіти Радошівського ліцею, секція психологія (керівник Слісарчук Л.В.);

ІІІ місце - Личик А., здобувач освіти Радошівського ліцею, секція українська література (керівник Фещук Н.В.);

ІІІ місце - Баран О., здобувач освіти Радошівського ліцею, секція гідрологія (керівник Жинська М.П.).

Ми пишаємось нашими юними мешканцями громади, які паралельно зі шкільним навчанням займаються наукою та прославляють нашу громаду на теренах Хмельниччини.

Щиро віримо, що майбутнє України за нашими талановитими особистостями!


« повернутися

Вхід для адміністратора