A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

ОНЛАЙН-СЕМІНАР ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ІЗЯСЛАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 11.04.2023 14:26
Кількість переглядів: 40

05 квітня 2023 року відбувся онлайн-семінар для заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти Ізяславської міської ради за участю Лариси ХМИЗ, методиста КЗ «Ізяславський будинок творчості дітей та юнацтва» Ізяславської міської ради, з питання  «Організація військово–патріотичного виховання в закладах загальної середньої освіти», на якому учасники семінару ознайомилися з основними засадами державної політики щодо організації військово–патріотичного виховання.

Також своїм досвідом роботи щодо організації заходів цьогорічного навчального року поділилась Вікторія МОРДАЧ, заступник директора з виховної роботи Ізяславського ліцею №5 ім. О.П. Онищука, яка розповіла про військово–патріотичне виховання в ліцеї, зокрема ознайомила із роботою гуртків «Джура» та «Патріот»;

Людмила ЛЯШУК, заступник директора з виховної роботи Михнівського ліцею, поділилася своїм баченням перспективи  організації  військово – патріотичного виховання  у своєму закладі.

 Завершенням стало обговорення військово-патріотичного виховання української молоді на основі традицій українського козацтва, що є основою Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”), та питання залучення учнівської молоді до гри. Враховуючи, що гра є системною формою національно-патріотичного виховання дітей та молоді, важливим засобом громадянської освіти, формування національно-патріотичної свідомості відповідно до ціннісних орієнтирів учнівської молоді, було рекомендовано:

 обговорити  на педагогічній раді, методичному об’єднанні класних керівників питання створення роїв та куреня у школі;

ознайомити  педагогів із програмою гуртків та Положенням гри;

сприяти популяризації гри серед учнів та батьківської громади школи.

За матеріалами КЗ «Ізяславський будинок творчості дітей та юнацтва» Ізяславської міської ради

ФОТО

 

 

« повернутися

Вхід для адміністратора