A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Дата: 08.06.2023 09:59
Кількість переглядів: 19

Незважаючи на воєнний стан в країні, як і завжди, наприкінці навчального року в закладах загальної середньої освіти Ізяславської міської ради пролунав останній дзвоник, який покликав учнів 1-8, 10 класів на канікули, а для випускників поставив крапку у багаторічному навчальному марафоні. У кожному закладі свято було особливим, неповторним та цікавим, із крапелькою дитячого суму, проте, сповнений сонячного тепла, веселих посмішок друзів. І найголовніше – не зіпсований звуками сирен. 
В цьому році свідоцтва про початкову освіту отримали 310 учнів, які закінчили четвертий клас. Також 274 дев’ятикласників отримають свідоцтва про здобуття базової середньої освіти, з них – 16 з відзнакою.
Цьогоріч востаннє пролунав останній дзвоник для 212 випускників 11 класів, серед яких 14 отримає «Золоту медаль», 5 – «Срібну медаль». Це справжнє, і тільки ваше свято. Нехай не перше і не останнє, але дуже значне.
Всім школярам бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети! 
Удачі вам і нехай ваш останній дзвоник стане одним з найприємніших спогадів! Мрії збуваються і все буде Україна!


« повернутися

Вхід для адміністратора