A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Ізяславський ліцей № 5 потрапив у десятку кращих в області за результатами НМТ

Дата: 08.09.2023 08:31
Кількість переглядів: 14

Редакція сайту Освіта.ua склала щорічний рейтинг найкращих закладів загальної середньої освіти України за підсумками проведення національного мультипредметного тесту у 2023 році. Цьогорічний рейтинг має певні особливості, оскільки випускники шкіл проходили тестування в умовах воєнного стану, а замість традиційного зовнішнього незалежного оцінювання учасники складали національний мультипредметний тест.

Завдяки школярам, що здавали НМТ 2023 року, Ізяславський ліцей № 5 потрапив у десятку кращих в Хмельницькій області. Вітаємо з такими чудовими показниками!

Та варто зазначити, що на результати НМТ кожного учасника впливає низка чинників, з-посеред яких, окрім якості навчання в закладі освіти, ще й такі важливі, як тип і розташування закладу, педагогічний колектив, матеріальне становище й рівень освіти родини, умови навчання, самостійна підготовка до тестування, отримання додаткових платних освітніх послуг, чимало випускників залишили свої населені пункти й продовжували навчання в інших областях України або за кордоном, тощо.

Більш детальніше ознайомитися із опублікованим рейтингом загальноосвітніх шкіл Хмельниччини, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками НМТ 2023 року можна за цим посиланням  https://bit.ly/3RaWTGF


« повернутися

Вхід для адміністратора