A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Сертифікація у 2024 році

Дата: 05.01.2024 10:54
Кількість переглядів: 21

 

         З 15 до 30 січня 2024 року учителі початкових класів, а також учителі математики, української мови і літератури, історії та громадянських дисциплін базової середньої школи зможуть зареєструватися для проходження сертифікації 2024 року.

            Цьогоріч у ній зможуть узяти участь 1500 учителів початкових класів, по 1000 вчителів математики та української мови і літератури, а також 500 учителів, які викладають навчальні предмети (інтегровані курси) громадянської та історичної освітньої галузі та/або освітньої галузі «Суспільствознавство» (всесвітньої історії, вступу до історії України та громадянської освіти, громадянської освіти, історії України, основ правознавства, курсів «Досліджуємо історію і суспільство», «Історія: Україна і світ», «Україна і світ: вступ до історії та громадянської освіти»).

         На сайті УЦОЯО оприлюднено загальні характеристики тестів незалежного тестування.

Як і в попередні роки, сертифікація складатиметься з трьох послідовних етапів, а саме:

1. незалежного тестування (проводить Український центр оцінювання якості освіти);

2. самооцінювання учасниками сертифікації власної педагогічної майстерності (проводить Державна служба якості освіти України); 

3. вивчення практичного досвіду роботи учасників сертифікації (проводить Державна служба якості освіти України).

 

Запрошуємо вчителів закладів загальної середньої освіти Ізяславської міської територіальної громади до участі у сертифікації – 2024.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора