A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

І етап конкурсу«Тато, мама, я – спортивна сім'я»

Дата: 18.03.2024 17:04
Кількість переглядів: 14

16 березня на базі комунального закладу «Ізяславська дитячо-юнацька спортивна школа» Ізяславської міської ради відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Тато, мама, я – спортивна сім’я», організований відділом освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради.

Мета заходу: популяризація здорового способу життя, формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять  фізичною культурою та спортом.

Програма заходу складалася з 5 естафет та спортивної вікторини. Кожна команда змагалася на спритність, швидкість, кмітливість, влучність. Переможці визначалися за кількістю набраних очок на кожному етапі змагань.

Право називатися найспортивнішою сім'єю виборювали дві сім'ї нашого міста з Ізяславського ліцею № 1 імені Мирослава Поповича: сім’я Личик та  сім’я Тихонюк.

         Переможцем стала сімя Личик: тато Олександр, мама Юлія та дочка Олександра;

         ІІ місце здобула сім’я Тихонюк: тато Максим, мама Світлана та дочка Мілана.

Переможці – отримали кубок, усі учасники нагороджені медалями, грамотами, призами.

Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради вдячний за допомогу в організації заходу вчителям фізичної культури Ізяславського ліцею № 1 імені Мирослава Поповича Калашнік Ларисі Василівні та Хеленюку Миколі Миколайовичу.

Дякуємо всім учасникам за участь! Бажаємо нашим сім'ям завжди бути здоровими, спортивними та дружними!

Фотозвіт


« повернутися

Вхід для адміністратора