A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Новини

ІІ етап обласного дистанційного конкурсу проєктів «ЕнштейніУС»

19 квітня 2023 року відділом науково-дослідницької роботи з обдарованою молоддю «Мала академія наук» проведено ІІ етап обласного дистанційного конкурсу проєктів «ЕнштейніУС», який передбачав захист проєктів у двох номінаціях: «Секрети знайомих предметів» та «Фізика навколо нас». Вітаємо переможців заключного етапу обласного дистанційного конкурсу проєктів «ЕнштеніУс»:

10:05 20.04.2023

ОНЛАЙН-СЕМІНАР ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ІЗЯСЛАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

05 квітня 2023 року відбувся онлайн-семінар для заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти Ізяславської міської ради за участю Лариси ХМИЗ, методиста КЗ «Ізяславський будинок творчості дітей та юнацтва» Ізяславської міської ради, з питання  «Організація військово–патріотичного виховання в закладах загальної середньої освіти», на якому учасники семінару ознайомилися з основними засадами державної політики щодо організації військово–патріотичного виховання.

14:26 11.04.2023

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»

       За даними соціологічних досліджень, понад 90% українців мали хоча б один із симптомів тривожного розладу, а 57% перебувають у зоні ризику розвитку ментальних порушень. Українці не мають звички звертатися до фахівця: 31% громадян не вважають свої проблеми достатніми для цього. Психологічні проблеми наростають непомітно, впливають на всі сфери життя та знижують здатність протистояти викликам.      В межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською стартувала комунікаційна кампанія.      Мета кампанії – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров'я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан. Дана програма має на меті допомогти українцям знайти джерело сили. Джерело внутрішнє, в собі, на рівні усвідомлення й визнання власного психічного стану та хоча б приблизної оцінки ступеня його кризовості. Піклування про ментальне здоров'я має стати звичною відповідальністю кожного.        У межах кампанії створено спеціальну сторінку: http://howareu.com

16:13 05.04.2023

З любов'ю в серці

Сьогодні в Білогородському ліцеї Ізяславської міської ради відбулася презентація збірки «З любов'ю в серці». Саме таку назву має  збірка поезій Ярослава Миколайовича Дерди, жителя села Білогородка, Героя, який загинув за незалежність України 11 грудня 2022 року під час штурмових дій в районі Бахмуту.

15:33 31.03.2023

Онлайн-нарада з керівниками закладів освіти громади

31 березня 2023 року  відбулася онлайн-нарада з керівниками закладів освіти громади під керівництвом Олега ГУРСЬКОГО, начальника відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради. На нараді розглядались актуальні питання. Зокрема, про формування спроможної мережі закладів дошкільної та загальної середньої освіти громади; про якісне інклюзивне навчання; про вивчення стану наявних укриттів у закладах освіти Ізяславської міської ради. Із зазначених питань виступили: Лариса СОЛОГУБ – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради; Світлана ГНАТЮК – директор комунального установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Ізяславської міської ради, Ігор КУКУРІКА – інженер з охорони праці служби фінансово-господарського обслуговування відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради.    

15:26 31.03.2023

Яким буде ЗНО для вчителів математики та мови і літератури

У 2023 році вперше відбудеться сертифікація вчителів української мови та літератури і математики, які викладають у базовій середній школі. Участь у пілотній сертифікації зможуть узяти по 500 вчителів-предметників мовно-літературної та математичної освітніх галузей. Український центр оцінювання якості освіти підготував роз’яснення, як педагогам готуватись до першого етапу сертифікації – зовнішнього незалежного оцінювання фахових знань і вмінь вчителів-предметників.

14:58 24.03.2023

ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ «ОЛІМПІЙСЬКА НАДІЯ» СЕРЕД ДІВЧАТ

У суботу, 18 березня, відбувся турнір з волейболу «Олімпійська надія» серед дівчат 8-11 класів закладів загальної середньої освіти Ізяславської міської ради. У змаганнях взяли участь 5 команд: Ізяславського ліцею № 1 імені Мирослава Поповича, Ізяславського ліцею № 2 імені О.Кушнірука, Ізяславського ліцею № 5. Імені О.П.Онищука, Михлянського та Радошівського ліцею. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги. Переможцями турніру стала команда Радошівського ліцею, друге місце - команда Михлянського ліцею, третє місце – команда Ізяславського ліцею № 5  імені О.П.Онищука.

09:30 20.03.2023

Школярі громади долучилися до участі в акції  із збору літератури для бібліотеки м. Валенсія 

    З початком повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну понад 150 тисяч українців вимушено виїхали до Валенсії (Іспанія). Головою ТО «Асоціація українців закордоном», очільницею неурядової міжнародної благодійної організації «NGODAMARK» Люсією Задорожною досягнуто домовленостей з мерією міста Валенсії щодо надання приміщення для створення української бібліотеки з метою створення українського культурного осередку.      Хмельницька ОВА спільно із благодійною організацією «Захисти Хмельниччину» за медійної підтримки дитячої школи тележурналістики «33 канал» впродовж лютого організовували акцію із збору літератури для дітей дошкільного та шкільного віку (навчальна, художня (казки, легенди, романи), енциклопедії та ін.), книг українських авторів та світової літературної класики українською мовою для бібліотеки української книги у місті Валенсія, участь у якій взяли участь школярі та працівники 13 закладів загальної середньої освіти Ізяславської міської ради. 10 березня 2023 року у м.Хмельницькому відбулося урочисте підведення підсумків акції щодо збору художньої літератури для створення української бібліотеки у м.Валенсія. Ізяславська громада отримала подяку від БО «Захисти Хмельниччину» за активну участь у формуванні україномовних бібліотек в країнах Євросоюзу.

15:39 15.03.2023

Вхід для адміністратора