A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Новини

Обласний фестиваль читців “Живи, Кобзаре, в пам’яті людській!”

Вітаємо Вікторію ФІНЯК, ученицю 8 класу Ізяславської гімназії № 4 імені Василя Кобернюка, яка виборола ІІІ місце в обласному фестивалі читців, присвяченого Шевченківським дням, “Живи, Кобзаре, в пам’яті людській!” закладів загальної середньої та позашкілької освіти (старша категорія) (керівник Велика-Яцюк О.О.)

14:06 13.03.2023

НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ

Потенційні учасники мають змогу пройти тест в онлайновому середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за цим посиланням. Зауважте, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту. 

14:02 13.03.2023

Набір на навчання до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Полтавський Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут здійснює підготовку фахівців за освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр» для проходження військової служби за контрактом на посадах сержантського та старшинського складу у Збройних Силах України.

10:24 10.03.2023

Завершився ІІ етап всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

04 березня на базі Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту та Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, який  є найбільшим інтелектуальним змаганням року. Захід передбачає популяризацію наукової освіти, формування академічної культури обдарованої учнівської молоді, залучення її до досліджень та є важливою сходинкою успішної самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві.

16:37 07.03.2023

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ В 25, А ВІЧНО В НАШІЙ ПАМ’ЯТІ ЖИВУТЬ

07 березня 2023 року в Білогородському ліцеї Ізяславської міської ради відбувся меморіальний захід, приурочений вшануванню пам'яті жителя села Білогогородка, капітана 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого ТКАЧУКА Андрія Олександровича.  ТКАЧУК Андрій загинув на Київщині в селі Дмитрівка рік тому, захищаючи кордони нашої держави. Теплі спогади про Андрія, слова вдячності  лунали з вуст директора ліцею, вчителів, дружини, сестри, однокласників. Адже кожен з присутніх розумів, що своїм сьогодні ми завдячуємо кожному Герою, кожному захиснику та захисниці.        За ініціативи дружини ТКАЧУК Іванни сьогодні започатковано  турнір з волейболу, присвячений пам'яті Андрія ТКАЧУКА. В турнірі взяли участь чотири місцеві команди, які були сформовані з учнів, друзів, вчителів, односельчан. Всі гравці отримали іменні медалі, а команда – переможниця – перехідний кубок Пам'яті, який буде зберігатись в закладі, де навчався Андрій.       Такі заходи наближають нас до Перемоги, якої прагнув та за яку віддав своє життя наш ГЕРОЙ.

16:32 07.03.2023

Турнір з волейболу серед юнаків 5-9 класів

В суботу, 04 березня 2023 року  відбувся  турнір з волейболу серед юнаків 5-9 класів  закладів загальної середньої освіти Ізяславської міської ради "Олімпійська надія". Змагання проводилися з метою залучення школярів до фізичної культури і спорту, популяризації волейболу, як доступного виду спорту серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти, пропаганди здорового способу життя. Спортивні змагання,  безсумнівно, є чудовою нагодою проявити себе для багатьох талановитих дітей. У турнірі взяли участь 7 команд: Ізяславського ліцею № 1 імені Мирослава Поповича, Ізяславського ліцею №2 імені О.Кушнірука, Ізяславського ліцею №5 імені О.П. Онищука, Мислятинського ліцею, Михлянського ліцею, Ріпківської гімназії, філії Васьковецька гімназія Ізяславського ліцею №5 імені О.П. Онищука.  Змагання проходили в двох підгрупах, після цього команди боролися в стикових іграх. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за звання найкращої.  Переможцями турніру стала команда філії Васьковецька гімназія Ізяславського ліцею №5 імені О.П. Онищука, друге місце виборола команда Михлянського ліцею, третє місце – команда Ізяславського ліцею №2 імені О.Кушнірука.   Також слід відмітити гру команд Ізяславського ліцею № 1 імені Мирослава Поповича, Ізяславського ліцею №5 імені О.П. Онищука, Мислятинського ліцею, Михлянського ліцею, Ріпківської гімназії, які відстоювали честь школи та незалежно від результату вже зробили великий крок назустріч своєму спортивному розвитку.   По завершенню гри переможці були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради.     Вітаємо переможців змагань та бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу! 

09:05 06.03.2023

Відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

03 березня 2023 року відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради під головуванням начальника відділу Олега ГУРСЬКОГО за участю керівників дошкільної, загальної середньої  та позашкільної освіти Ізяславської міської територіальної громади. На порядок денний виносилися питання про стан організації харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Ізяславської міської ради, дотримання закладами освіти Ізяславської міської ради статті 30 Закону України «Про освіту», реалізація головних виховних напрямів національно-патріотичного виховання в освітньому процесі закладу освіти у період воєнного стану. З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення. Також у ході зустрічі було проведено нараду з керівниками закладів освіти Ізяславської міської ради, під час якої було проаналізовано  підсумки проведення ІІ та ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів, проговорено особливості реєстрації учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти  на НМТ, підвищення кваліфікації та атестації педагогічних працівників у 2023 році.

16:01 03.03.2023

Вхід для адміністратора