A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Новини

Підлітки з 14 років можуть звернутися до суду щодо неналежного батьківського виховання

Батьки або люди, які їх замінюють (опікуни чи піклувальники), зобов’язані піклуватися про дітей: виховувати їх, дбати про їхнє здоров’я, фізичний та духовний розвиток, захищати їхні права. Та що робити, якщо батьки ухиляються від своїх батьківських обов’язків, порушуючи в такий спосіб права дитини?

10:31 02.11.2023

Нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти громади

31 жовтня 2023 року відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти громади під керівництвом Олега ГУРСЬКОГО, начальника відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради. Розглядались актуальні питання діяльності закладів загальної середньої загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році, а саме: про аналіз мережі закладів освіти Ізяславської міської ради на 2023/2024 навчальний рік,  організацію освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами у 2023/2024 навчальному році, оцінку педагогічної діяльності педагога крізь призму професійних стандартів педагогічних посад, підсумки проведення медичних оглядів учнів закладів загальної середньої освіти Ізяславської міської ради та соціальний захист дітей пільгових категорій, досвід роботи закладів освіти з дітьми соціально незахищених категорій. Із зазначених питань виступили: Лариса Сологуб, Вікторія Палига  - головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради, Жанна Сугоняко -директор комунальної установи «Ізяславський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ізяславської міської ради, Світлана Гнатюк – директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Ізяславської міської ради, Роман Демчук – директор  Ізяславського ліцею № 2 імені О.Кушнірука Ізяславської міської ради; Людмила Саська – заступник директора з навчально-виховної роботи Ізяславського ліцею № 1 імені Мирослава Поповича Ізяславської міської ради; Наталія Герасимчук – практичний психолог Ізяславського ліцею № 5 імені О.П.Онищука  Ізяславської міської ради.               

14:43 31.10.2023

Обласний конкурс дослідницьких проєктів «Цікава математика»

19 жовтня 2023 р. в приміщенні Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відділом науково-дослідницької роботи з обдарованою молоддю «Мала академія наук» проводився обласний конкурс дослідницьких проєктів «Цікава математика».

10:25 19.10.2023

ТУРНІР З ФУТБОЛУ ПАМ’ЯТІ ВАСИЛЯ КОБЕРНЮКА

11 жовтня, в День народження загиблого учасника АТО Василя Кобернюка, на  стадіоні комунального закладу "Ізяславська дитячо-юнацька спортивна школа" Ізяславської міської ради відбувся щорічний  турнір з футболу, який започаткований в  пам’ять про нього.  Цьогоріч турнір проводився серед здобувачів освіти 5-9 класів закладів загальної середньої освіти міста. У змаганнях взяли участь  4 команди: Ізяславської гімназії №4 імені Василя Кобернюка Ізяславської міської ради, Ізяславського ліцею №1 імені  Мирослава Поповича Ізяславської міської ради, Ізяславського ліцею №2 імені О.Кушнірука Ізяславської міської ради, Ізяславського ліцею №5 імені О.П. Онищука Ізяславської міської ради. Відкриття турніру розпочалося із хвилини мовчання за загиблими захисниками України. 

15:55 11.10.2023

10 жовтня Всесвітній День ментального здоров’я

Актуальність психологічного супроводу в освітньому процесі визначається суспільними вимогами, що є актуальними стратегічними змінами розвитку української освіти та світовими тенденціями.

08:52 10.10.2023

З Днем працівників освіти!

Дорогі працівники освітянської ниви! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем працівника освіти!  Нехай ваша праця завжди цінується, нехай ваші старання та надії будуть виправдані , нехай вас оточує турбота, тепло, любов учнів та колег!  У таких нелегких воєнних  умовах бажаю вам терпіння і мудрості,  відмінного здоров’я, незгасного запалу у вашій     роботі, адже саме завдяки вам ваші вихованці здобувають міцні знання, а найголовніше – стали та стають на захист своєї країни.  Ви боретесь за найцінніше – за мирне та щасливе майбутнє українських дітей!  Ви допомагаєте батькам та дітям жити в складних умовах війни та вірити в перемогу! Ви тримаєте свій надважливий фронт!  Бажаю усім перемоги та миру!  З повагою начальник відділу  освіти, молоді та спорту  Ізяславської міської ради  Олег Гурський

09:15 29.09.2023

Обласний конкурс дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя в безпеці"

7 вересня 2023 року у приміщенні однієї з найкращих Державних пожежно –рятувальних частин Хмельницької області відбулось нагородження переможців обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя в безпеці».

08:42 13.09.2023

Подарунок від ЮНІСЕФ у використанні

Влітку в рамках реалізації ініціативи «Спільно до навчання» заклади дошкільної освіти Ізяславської міської ради від ЮНІСЕФ отримали набори раннього розвитку у кількості 13 комплектів для використання в закладах  дошкільної освіти в освітньому процесі. Кожен набір складається з приладдя для малювання, настільних ігор, м’яких іграшок, м’ячів та інших корисних речей, що можуть бути використані й для організації дозвілля під час перебування в укритті, а також підходять для використання в приміщенні та на вулиці. Дидактичні матеріали «чарівної валізки» допоможуть зняти психологічну напругу та розважити малюків. Набір має на меті забезпечити низку видів діяльності для заохочення розвитку та соціальної взаємодії дітей (ігри, розповідання історій, рахування тощо), а також матеріали для вихователів. 

15:43 12.09.2023

Вхід для адміністратора