A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Новини

Національна військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

19 травня 2023 року в Ізяславський гімназії №4 імені Василя Кобернюка відбулося урочисте відкриття національної військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Патріотичне виховання дітей завжди є важливим етапом в освітньому процесі, особливо зараз, в умовах збройної агресії росії проти України патріотичне виховання молоді є надзвичайно важливим та актуальним.  Всеукраїнська дитячо-юнацька військово- патріотична гра «Сокіл» («Джура») і є однією з системних форм позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи. Так                     19 травня 2023 року в Ізяславський гімназії №4 імені Василя Кобернюка відбулося урочисте відкриття національної військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Себе представляв рій «Соколи», учнів п'ятого класу нової української школи. На них чекали різноманітні випробування згідно положення гри, з якими рій впорався на відмінно. Також присутні мали можливість ознайомитися із виставкою робіт майстринь гімназії, відвідати майстер-класи ліплення з глини, плетення оберегів та різних видів вишивки, придбати патріотичні обереги, які своїми руками виготовили учні закладу для збору коштів на підтримку ЗСУ.  Завершилося урочисте дійство частуванням козацьким кулішем, звареним за старовинним рецептом, та запашним трав'яним чаєм, які приготували запрошені на захід козаки ГО «Ізяславське козацьке товариство». «Сокіл» («Джура») – це не просто гра, це постійна навчально-виховна робота впродовж року, спільна робота учнів, педагогів, батьків, представників  громадських організацій, заснована на традиціях козацького кола, яка буде тривати, зростати та розвиватися у закладі. Дякуємо усім, хто долучається до виховання гармонійно розвиненої, високоосвіченої, національно свідомої людини!

13:50 22.05.2023

МИ САМІ ТВОРИМО СВОЄ МАЙБУТНЄ

Триває конкурс на грантову підтримку для студентів та школярів українських вузів "МИ САМІ ТВОРИМО СВОЄ МАЙБУТНЄ".

11:09 22.05.2023

Обласний фестиваль «Маски Мельпомени»

18 травня 2023 року на сцені Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва виступали театральні колективи, переможці місцевих та обласного заочного етапу фестивалю закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Нашу громаду представляла театральна студія «Дивограй» Ізяславського ліцею № 2 імені О.Кушнірука Ізяславської міської ради з виставою «Кайдашева сім’я» та нагороджена дипломом за ІІІ місце. Щиро вітаємо юних акторів! Бажаємо нових перемог та звершень, не зупинятися на досягнутому. Творіть, фантазуйте та популяризуйте українське слово!!!    

10:54 22.05.2023

Вітаємо переможців другого (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2023 році.

ІІ місце Іван ЗАГОРУЙ, здобувач освіти 10 класу Ізяславського ліцею імені О.Кушнірука Ізяславської міської ради, секція «Математика» (керівник Ряба Л.Д.); ІІІ місце Олександра БАРАН, здобувачка освіти 10 класу Радошівського ліцею Ізяславської міської ради, секція «Гідрологія» (керівник Жинська М.П.); Аліна ГОНЧАРУК, здобувачка освіти 10 класу Радошівського ліцею Ізяславської міської ради, секція «Психологія» (керівник Слісарчук Л.В.); Анна ЛИЧИК, здобувачка освіти 10 класу Радошівського ліцею Ізяславської міської ради, секція «Українська література» (керівник Фещук Н.В.). Відповідно до Положення про обласні премії переможцям та призерам другого (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науководослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, затвердженого розпорядженням голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 20 жовтня 2011 року № 389/2011-р, зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Хмельницькій області 02 листопада 2011 року за № 140/1719 та відповідно до наказу директора Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації від 16 березня 2023 року № 76-од «Про результати проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2022/2023 навчальному році» переможцям призначено та виплачено обласні премії. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, творчих здобутків та нових перемог!

09:51 22.05.2023

Відбулися засідання «круглого столу»

В рамках заходів громадського обговорення проєктів рішення Ізяславської міської ради щодо зміни типу та найменування Білівського ліцею Ізяславської міської ради, Мислятинського ліцею Ізяславської міської ради та філії Васьковецька гімназія Ізяславського ліцею №5 ім. О.П.Онищука Ізяславської міської ради з 10 до 12 травня 2023 року відбулися засідання «круглого столу» з представниками колективів закладів освіти, батьківської спільноти, профспілки, депутатського корпусу, засновника та відділу освіти, молоді та спорту. Під час засідання було обговорено актуальні проблеми планування, модернізації цих закладів, поточну ситуацію із наповненості класів та  учнівського контингенту майбутніх років.      При підведенні підсумків засідання «круглого столу» пропозиції учасників засідання розділилися, але всі вони будуть донесені до депутатів Ізяславської міської ради.

10:21 16.05.2023

Засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

02 травня 2023 року під головуванням начальника відділу освіти Олега ГУРСЬКОГО  за участю керівників закладів освіти Ізяславської міської ради в онлайн-режимі відбулося чергове засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради.  Було розглянуто питання порядку денного: про організацію роботи з обліку дітей у закладах освіти Ізяславської міської ради, про стан цивільного захисту та протипожежної безпеки в закладах освіти Ізяславської міської ради, організація роботи з інтелектуально обдарованою молоддю в системі Малої академії наук.      Із зазначених питань інформували:  Вікторія ПАЛИГА, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради, молоді та спорту Ізяславської міської ради, Ігор КУКУРІКА, інженер з охорони праці служби фінансово-господарського обслуговування відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради, Наталія НІКОЛАЙЧУК методист комунального закладу «Ізяславський будинок творчості дітей та юнацтва» Ізяславської міської ради. З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення.

14:11 02.05.2023

Дитячими долонями закриєм Україну

Під таким гаслом 27 квітня Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді проведено огляд-конкурс колективів художньої самодіяльності, а також виставку декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти Ізяславської міської територіальної громади.

14:05 02.05.2023

Для старшокласників закладів освіти проведено військово-польові навчання

Найбільш поширеною й традиційною формою навчання та виховання, де реалізовуються основні завдання з військово-патріотичного виховання, підготовки учнівської молоді  до військової служби є вивчення навчального предмета «Захист України». А щоб закріпити отримані знання, нещодавно для старшокласників проведено військово-польові навчання, які включали як теоретичну частину, так і практичну підготовку стрільби. У цих заняттях взяли участь одинадцятикласники закладів освіти Ізяславської, Сахновецької та Плужненської громад.

14:02 02.05.2023

ІІ етап літніх сільських спортивних ігор Хмельницької області серед сільських школярів з волейболу

28.04.-29.04.2023 року  у м. Шепетівка відбувся  ІІ етап літніх сільських спортивних ігор Хмельницької області серед сільських школярів та учнів з ДЮСШ «Колос» 2008-2009 р.н. з волейболу  (юнаки та дівчата) під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?».  28 квітня відбулися змагання серед дівчат, в яких взяли участь 8 команд Шепетівського району. Змагання проходили в двох підгрупах, після цього команди боролися в стикових іграх. Нашим юним волейболісткам, яких передставляли вихованки тренерів Голика В.С. (с. Михля), Кукуріки О.В.                     (с. Васьківці), випало грати з командами Понінківської територіальної громади, Берездівської та Ганнопільської сільських об’єднанних територіальних громад.  До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за звання найкращої. Слід відмітити гру нашої команди дівчат, яка відстоювала честь громади та незалежно від результату вже зробила великий крок назустріч своєму спортивному розвитку.  Волейбольну команду юнаків Ізяславської міської територіальної громади 29 квітня представляли вихованці тренерів Лобачука М.М. (с. Мислятин), Голика В.С. (с. Михля), Кукуріки О.В. (с. Васьківці).  Показавши хорошу гру, наша команда юнаків здобула І місце, ІІ місце посіли волейболісти Грицівської громади, ІІІ місце – Ленковецької громади. Всього взяли участь 5 команд. По завершенню гри переможці були нагороджені грамотами та кубками.  Вітаємо переможців змагань та бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!  Фінальний ІІІ етап ігор Хмельницької області відбудеться 10-11 червня 2023 року в м. Кам’янець-Подільський.           

09:50 01.05.2023

Вхід для адміністратора