A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Новини

Відкритий турнір з волейболу серед юнаків 9-11 класів

В суботу, 04 лютого  відбувся Відкритий турнір з волейболу серед юнаків 9-11 класів  закладів загальної середньої освіти Ізяславської міської ради "Олімпійська надія". У змаганнях взяли участь 8 команд: Білогородського ліцею, Ізяславського ліцею #1 імені Мирослава Поповича, Ізяславського ліцею #2 імені О.Кушнірука, Ізяславського ліцею#5 імені О.П. Онищука, Клубівського ліцею імені Героя України Олега Довгого, Мислятинського ліцею, Михлянського ліцею, Радошівського ліцею . Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги. Переможцями турніру стала команда Клубівського ліцею імені Героя України Олега Довгого , друге місце виборола команда Михлянського ліцею, третє місце – команда Ізяславського ліцею# 1 імені Мирослава Поповича.  Цей день приніс усім цікаві враження та неповторні емоції. По завершенню гри переможці були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради.

08:47 06.02.2023

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ЗАХІД

31 січня 2023 року в приміщенні комунального закладу «Ізяславський будинок творчості та юнацтва» Ізяславської міської ради було проведено зустріч випускників закладів загальної середньої освіти з представниками вищих військових навчальних закладів України: Військовий інститут танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, Житомирський військовий інститут імені С.П.Корольова, Одеський інститут Сухопутних військ.  Основна мета зустрічі – профорієнтаційна та спрямована на надання інформації майбутнім випускникам щодо особливостей та переваг навчання у такому типі вищих навчальних закладів.  

16:28 31.01.2023

Сертифікація – 2023

Сертифікація педагогічних працівників– це зовнішнє оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника, що здійснюється шляхом незалежного тестування, самооцінювання та вивчення практичного досвіду роботи.

16:12 25.01.2023

Освітній онлайн-курс «Життєстійкість молоді в умовах криз»

У межах реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, схваленої постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 року № 366-р, на платформі «Prometheus» розміщено новий освітній курс «Життєстійкість молоді в умовах криз». Він є безкоштовним та проводиться в онлайн-форматі.

08:47 10.01.2023

Конкурс Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина - Україна»

З 24 по 25 листопада 2022 року Хмельницьким обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді було проведено ІІ (обласний) тур конкурсу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина - Україна», на який надійшло 62 конкурсні матеріали від територіальних громад області з шести напрямів експедиції:

16:26 21.12.2022

І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт

З 12 до 15 грудня 2022 р. на базі БТДЮ учні-члени МАН презентували наукові проєкти. Мета І етапу - оцінити якість робіт, їх представлення та вказати на недоліки, підготувати учасників до обласного етапу конкурсу. За результатами заочного оцінювання, конференції та постерного захисту журі визначило переможців : І місце - здобувач освіти Радошівського ліцею, секція Українська література; ІІ місце - здобувач освіти Ізяславського ліцею № 2 ім. О. Кушнірука, секція Англійська мова; І місце - здобувач освіти Радошівського ліцею, секція Фольклористика; І місце - здобувач освіти Ізяславського ліцею № 2 ім. О. Кушнірука, секція Математики; І місце - здобувач освіти Радошівського ліцею, секція Гідрологія; І місце - здобувач освіти Михлянського ліцею, секція Екологічно безпечні технології та ресурсозбереження; І місце - здобувач освіти Радошівського ліцею, секція Психологія. МАНівське життя триває попри все, і це дає змогу стверджувати, що навіть в умовах війни учні творчо самовдосконалюються та розвиваються.

14:53 19.12.2022

Вхід для адміністратора